Consultants - Kempen Capital Management
Cliënten

Consultants

Kempen Capital Management is een gespecialiseerde vermogensbeheerder. Wij willen niet alles doen, maar de beste zijn in wat we doen. We kiezen voor duidelijke expertise in geselecteerde beleggingsstrategieën, waarin wij tot de wereldtop behoren.  

Betrokkenheid en topkwaliteit zijn nadrukkelijk terug te vinden in de langetermijn-partnerships met institutionele cliënten. Kempen Capital Management beschikt over een toegewijd team voor consultants. Zij kunnen rekenen op dienstverlening die erop gericht is om steeds weer betere oplossingen te vinden voor consultants en hun cliënten. Ook wanneer het gaat om fiduciaire consultants of internationale consultants.

Wij hebben transparantie hoog in het vaandel staan. In de Mercer GIMD, eVestment en BNY Mellon databases vinden beleggers en hun consultants ons terug. En uiteraard is ons team ook altijd direct bereikbaar voor vragen en informatie.

Focus is wat onze organisatie kenmerkt en focus laten wij ook in onze internationale aspiraties zien. Wij richten ons in eerste instantie op de West-Europese landen, waar wij de overtuiging hebben dat we waarde kunnen toevoegen voor consultants en hun cliënten.