Particulieren - Kempen Capital Management
Cliënten

Particulieren

Kempen Capital Management is een toonaangevende gespecialiseerde vermogensbeheerder. Wij doen niet alles, maar blinken uit in wat we wel doen. Onze fondsbeheerders richten zich op een aantal niches waarin wij met onze beleggingsfondsen uitstekende resultaten behalen voor onze klanten. Deze specialisaties zijn Europese smallcaps en midcaps, hoogdividendaandelen, Europese onroerendgoedaandelen, vastrentende beleggingen en 'funds of hedgefunds'.   

Uw verwachtingen niet alleen waarmaken, maar overtreffen, dat is onze ambitie. De topprestaties die we voor onze klanten halen, blijken uit de vele prestigieuze awards die onze beleggingsfondsen winnen, zoals de Morningstar en Lipper Awards.

Onze fondsen zijn niet rechtstreeks bij ons te koop, maar zijn aan te schaffen via verschillende banken zoals F. van Lanschot Bankiers, Rabobank, maar ook Alex/Binck.

Rechtstreekse dienstverlening particulieren

Rechtstreekse dienstverlening aan particulieren wordt verzorgd door Van Lanschot Bankiers, het moederbedrijf van Kempen & Co. Van Lanschot Bankiers richt zich met name op vermogende particulieren en ondernemers. Het topsegment van vermogende particulieren wordt bediend door het Private Office van Van Lanschot.

Wij geloven in gelijkschakeling van belangen met onze klanten. Daarom beleggen onze medewerkers en Kempen & Co zelf met u mee in onze fondsen.