Profiel Kempen Capital Management
Over Kempen Capital Management

Profiel Kempen Capital Management N.V.

Kempen Capital Management is een gespecialiseerde vermogensbeheerder die uitblinkt in een aantal geselecteerde niches. Wij streven groei na via het behalen van uitstekende beleggingsresultaten voor onze cliënten.  

Kempen Capital Management opereert met een sterke focus en een duidelijke beleggingsvisie. Wij richten ons op een aantal beleggingsstrategieën waarin wij tot de wereldtop behoren. Naast small caps en onroerend goed zijn dit hoogdividendaandelen, vastrentende beleggingen en 'funds of hedge funds'.  

Ons ervaren Fiduciair Managementteam, een van de grootste van Nederland, biedt pensioenfondsen en verzekeraars een alternatief voor een eigen beleggingsafdeling. 

Vanuit onze kantoren in Amsterdam en Edinburgh bedienen wij institutionele beleggers zoals pensioenfondsen en verzekeraars.  

Onze eersteklas prestaties blijken uit de vele prestigieuze awards die onze beleggingsfondsen winnen, zoals de Morningstar en Lipper Awards.  

Wij geloven in gelijkschakeling van belangen met onze klanten. Zowel medewerkers als Kempen & Co beleggen daarom zelf in onze fondsen.