Benelux Corporates - Kempen & Co Corporate Finance
Specialismen

Benelux Corporates

Kempen & Co heeft een bewezen track record als onafhankelijk adviseur van zowel genoteerde als niet-genoteerde Benelux small- en midcap ondernemingen en hun aandeelhouders. Ons ervaren Benelux Corporates team biedt uitgebreide inzichten in de Benelux markt en toegang tot een groot netwerk van bestuurders en ondernemers, institutionele beleggers, private equity investeerders en family offices.   

Transactions 

Corporate advisory is de core business van Kempen & Co Corporate Finance. Omdat wij geen financieringsrelatie met onze klanten hebben kunnen we ons volledig focussen op de belangen van onze klant. Klanten waarderen onze onafhankelijke, persoonlijke aanpak en vele klanten tonen hun tevredenheid en waardering door bij ons terug te komen voor vervolgopdrachten.

Als één van de grootste corporate finance advieskantoren in de Benelux small- en midcap markt kan Kempen & Co bouwen op haar uitgebreide ervaring en brede netwerk van investeerders om haar klanten marktinzicht en toegang te verschaffen tot bestuurders en investeerders. Onze sterke punten zijn het verbinden van onze corporate klanten met andere corporates en met verschaffers van eigen vermogen of schuldfinanciering, met daarbij de best mogelijke transactie-executie.

Een manier om bestuurders van Benelux ondernemingen in contact te brengen met andere bestuurders of investeerders is onze jaarlijkse Benelux Conference, waar meer dan 50 bestuurders van Benelux ondernemingen meer dan 100 internationale investeerders ontmoeten. Het Oranje Diner, ieder jaar gefaciliteerd door Kempen & Co, biedt onze Benelux Corporate klanten de kans om een selecte groep investeerders te spreken in een informele setting.