Cliënten Corporate Finance - Kempen & Co
Cliënten

Cliënten Kempen & Co Corporate Finance

Lees meer over de cliënten van Corporate Finance:

Zakelijke cliënten

Zowel grote beursgenoteerde multinationals als private midmarket-ondernemingen zijn bij ons aan het juiste adres. De passie voor ondernemen herkennen onze cliënten in Kempen & Co.

Verschaffers durfkapitaal

Kempen & Co is een belangrijke adviseur van verschaffers van durfkapitaal over de hele wereld: excellent en snel, met een wereldwijd netwerk. Van private equity-partijen, private offices en venture capitalists variërend van grote internationale investeerders tot gerenommeerde Nederlandse spelers.

(Semi) overheidsinstellingen

Al decennia is Kempen & Co actief in de publieke sector. Voor ministeries, lagere overheden, nutsbedrijven, banken die op overheidssteun draaien, en alle andere (semi)publieke instellingen. Wij adviseren deze partijen bijvoorbeeld bij een fusie of overname en financieringsvraagstukken.

Institutionele beleggers en financiële instellingen

Kempen & Co is nauw betrokken bij de ontwikkelingen in de financiële markten. Onze cliëntenbasis wordt gevormd door onder andere pensioenfondsen, verzekeraars, banken, hedgefunds, marketmakers en financiële overheidsinstellingen zoals centrale banken en toezichthouders.

 

 • Interesse?

  Dick Boer   

  Neem contact op met: 
  Dick Boer
  Corporate Finance
  +31(20)3488454
   Dick.Boer@kempen.com