Fusies en overnames - Kempen & Co Corporate Finance
Producten & diensten

Fusies en overnames

Op het gebied van bancair advies bij fusies en overnames is Kempen & Co een van de grootste partijen in Nederland. Door onze lange historie hebben wij veel verschillende soorten transacties begeleid. 

Kempen & Co treedt op als verkoop- dan wel aankoopadviseur in bijvoorbeeld een-op-eentrajecten, bij gecontroleerde veilingen, bij (volledige) verkoop van een onderneming of bij de carve-out van een dochteronderneming.

Wij hebben ruime ervaring in transacties met een privaat karakter alsook een beursgenoteerd karakter. Wij begeleiden managementteams, raden van commissarissen, aandeelhouders, investeerders en overheden. Iedere situatie kent verschillende aandachtspunten, reguleringen en finesses.

Kempen & Co ziet het als haar verantwoordelijkheid om cliënten in hun proces optimaal te begeleiden en de kwaliteit van het proces te waarborgen. Mede daarom onderhouden wij contacten met een breed netwerk van juridische, technische en financiële adviseurs, financiële investeerders en ondernemingen in binnen en buitenland.
 
Onze dienstverlening bestaat onder andere uit financiële analyses en waarderingen, het voeren van onderhandelingen, het coördineren van boekenonderzoek, het opstellen van procesdocumentatie, het faciliteren van contacten met belangrijke stakeholders en het verzamelen van marktinformatie.

> Bekijk onze transacties

 

 

 • Interesse?

  Dick Boer    Neem contact op met: 
  Dick Boer
  Corporate Finance
  +31(20)3488454
   Dick.Boer@kempen.com