Life sciences en healthcare - Kempen & Co Corporate Finance
Specialismen

Life sciences & healthcare

De ambitie om met behulp van innovatie de zorg betaalbaar te houden is een kenmerkend aspect van de sector life sciences en healthcare waarin Kempen & Co zich herkent. Als een van de weinige Europese merchant banks heeft Kempen & Co zich volledig in deze groeimarkt gespecialiseerd. 

Banner TS LSC 2015 

Tal van innovatieve ondernemingen in de sector beschouwen fusies en overnames als een natuurlijke vorm van groei en gebruiken de aandelenmarkt als primaire kapitaalbron voor research en development. Wij hebben de afgelopen jaren een sterke positie opgebouwd op het gebied van dergelijke transacties. Zo plaatsen we jaarlijks meer dan €100 miljoen aandelenkapitaal bij investeerders in de sector.

Wij hebben onze vooraanstaande marktpositie kunnen verwerven doordat onze mensen niet alleen de taal van corporate finance spreken, maar ook kunnen bogen op een studieverleden en praktische werkervaring in de sector life sciences en healthcare. Deze combinatie maakt ons tot een team van kundige adviseurs. De afgelopen jaren waren we dan ook betrokken bij spraakmakende acquisities.

Onze klanten profiteren van ons omvangrijke netwerk van investeerders, zowel in Europa als in de Verenigde Staten. Dankzij onze hoogwaardige researchafdeling, met één van de grootste Europese bedrijvenportfolio’s, fungeren wij bovendien als centrum van sectorspecifieke informatie. Deze positie stelt ons in staat jaarlijks onze toonaangevende Healthcare LifeSciences Conferentie te organiseren. Daarnaast bedienen wij onze klanten met ons bekende Investor Survey, periodieke equity capital markets updates en overige sectorrapportages.