Vastgoed - Kempen & Co Corporate Finance
Specialismen

Europees vastgoed

Vastgoed is van oudsher de grootste sector waarin Kempen & Co over de hele linie van haar zakelijk bancaire dienstverlening actief is. Daardoor is Kempen & Co sinds jaar en dag een gevestigde naam in de Europese vastgoedsector. 

Banner Tombstones ResEffCleantech 2015 

Al jaren worden wij tot de top-3 handelshuizen in Europese vastgoedaandelen gerekend  We zijn betrokken bij de grootste kapitaalmarkttransacties en omvangrijke fusie- en overnametrajecten in Europa. Ons track record omvat de grootste vastgoed-IPO’s uit de Europese geschiedenis (inclusief de €1.3bn van LEG Immobilien in 2013) en de grootste kantorenfusie in Nederland. In geografisch opzicht zijn we van Finland tot Italië actief en hebben we een scherp oog voor de aantrekkelijke mogelijkheden die met name de Duitse markt biedt.

Tal van gerenommeerde vastgoedondernemingen vertrouwen al jaren op onze expertise. Niet alleen omdat we ruimschoots beschikken over de benodigde kennis en ervaring, maar ook omdat we voortdurend investeren in relaties met mensen en partijen die werkelijk van betekenis zijn voor de sector. Bovendien zijn onze mensen als geen ander in staat om actuele ontwikkelingen in de vastgoedmarkt te doorgronden.

Klanten van Kempen & Co kennen ons als een betrouwbare partner. Zij profiteren van ons wereldwijde netwerk van gespecialiseerde investeerders, vastgoedstrategen en andere toonaangevende marktspelers. Onze relaties ontmoeten wij jaarlijks tijdens ons European Property Seminar, een evenement dat is uitgegroeid tot één van de grootste in zijn soort van Europa. Naast onze researchafdeling, met Europa’s grootste bedrijvenportfolio, vormen ook ons Investor Survey en market updates een solide basis onder onze vooraanstaande marktpositie.
 

 

 • Interesse?

  Dick Boer    Neem contact op met: 
  Dick Boer
  Corporate Finance
  +31(20)3488454
   Dick.Boer@kempen.com