Zakelijke cliënten - Kempen & Co Corporate Finance
Cliënten

Zakelijke cliënten

Zowel grote beursgenoteerde multinationals als private midmarket-ondernemingen zijn bij Kempen & Co aan het juiste adres. De passie voor ondernemen herkennen onze cliënten in Kempen & Co.

Wij bieden al onze cliënten de ondersteuning die zij wensen om hun strategische doelen te verwezenlijken. Kempen & Co biedt betrouwbaar, objectief en state-of-the-art advies door ons maatgerichte dienstenpakket, de specialistische sectorkennis en ons uitgebreide netwerk. Wij adviseren onder meer bij fusies en overnames, kapitaalmarkttransacties, delistings en financieringsvraagstukken.

Passie voor ondernemen

Een belangrijke reden waarom cliënten voor Kempen & Co kiezen is ondernemerschap. Voor veel van onze cliënten is dat wat hen drijft: doen en durven. Beslissingen nemen waar het eigen bedrijf beter van wordt. 

Die passie voor ondernemen herkennen onze cliënten in Kempen & Co. De proactieve ondernemingsgeest die veel van onze cliënten groot heeft gemaakt, is terug te vinden in het hart en de ziel van ons bedrijf. Verder worden onze teamgeest, onafhankelijke positie en onze deskundigheid door onze cliënten geroemd en als uniek beschouwd in de markt.

 • Interesse?

  Dick Boer   

  Neem contact op met: 
  Dick Boer
  Corporate Finance
  +31(20)3488454
   Dick.Boer@kempen.com