Profiel Kempen & Co
Kempen & Co

Profiel Kempen & Co

Kempen & Co is een Nederlandse merchant bank met activiteiten op het gebied van, effectenbemiddeling, corporate finance en via Kempen Capital Management N.V., vermogensbeheer. Kempen & Co biedt diverse gespecialiseerde financiële diensten aan ten behoeve van institutionele beleggers, ondernemingen, financiële instellingen, (semi) overheidsinstellingen en stichtingen.

Sinds de oprichting in 1903 is bij Kempen & Co de ervaring ontwikkeld om hoogwaardig advies te geven vanuit een persoonlijke en duurzame relatie met de cliënt. Juist in tijden van een bijzonder groot informatieaanbod streeft Kempen & Co ernaar om selectief te opereren. Kempen & Co doet dit vooral door zich met haar diensten te richten op segmenten waar diepgaande research en advisering echt waarde kunnen toevoegen, zoals kleinere en middelgrote beursgenoteerde bedrijven, biotech en vastgoedondernemingen.
 

Dochter van Van Lanschot

Kempen & Co staat als beleggingsonderneming onder toezicht van de AFM en is in het bezit van een vergunning op grond van artikel 2:96 van de Wet op het financieel toezicht (Wft). Kempen & Co is een dochteronderneming van F. van Lanschot Bankiers N.V. (‘Van Lanschot’). Van Lanschot  staat als bank onder toezicht van De Nederlandsche Bank N.V. en is in het bezit van een vergunning op grond van artikel 2.11 van de Wet op het financieel toezicht (‘Wft’). Van Lanschot is  tevens als financiële onderneming geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (‘AFM’) te Amsterdam.

Vestigingen Kempen & Co

Voor een overzicht van de vestigingen van Kempen & Co zie contact.