Kempen & Co en Sponsoring
Kempen & Co

Kempen & Co en sponsoring

Kempen & Co ondersteunt diverse doelen in Nederland op het gebied van cultuur, maatschappij en sport. De sponsoring van de Amsterdamse Studentenroeivereniging Nereus is daarvan het meest prominent. Daarnaast is Kempen & Co sponsor van Pinoké Heren 1 en het Holland Festival .

Sponsor van Nereus

Wij zien in de roeisport een krachtige metafoor voor ons dagelijks werk. Wij herkennen ons in deze topsporters. Ze zijn wereldklasse en focussen zich in een sterk internationaal, competitief speelveld op hun prestatie.

Nereus is al jaren hofleverancier van de Nederlandse roei-equipe op de Olympische Spelen. De roeiers van Nereus knokken internationaal in verenigings-, of Olympisch verband tegen grote spelers. Wij ook. Nereus en Kempen & Co delen de cultuur waarin teamgeest, passie en inzet moeten leiden tot winst. Alleen de eerste plaats telt. Wij herkennen de drive, de teamgeest en het commitment om het beste resultaat te behalen.   

Sponsorbeleid algemeen

Kempen & Co krijgt vaak verzoeken om een evenement, een vereniging of een activiteit te sponsoren. Wij hebben een aantal culturele en sociaal-maatschappelijke initiatieven gekozen die wij voor een langere periode ondersteunen. Wij willen voorkomen dat wij onze bijdragen versnipperen over te veel, verschillende projecten.