Life sciences - Kempen & Co Securities
Specialismen

Life Sciences en Healthcare

De Life Sciences en Healthcare industrie is continu opzoek naar nieuwe geneesmiddelen en medische oplossingen, wat een breed scala aan kansen biedt voor bedrijven en investeerders. Als een van de weinige gefocuste Merchant banken in Europa is Kempen & Co uniek gepositioneerd als specialist in de Life Sciences en Healthcare markten.

Over de afgelopen jaren hebben wij een sterke positie opgebouwd in aandelenhandel, fusies en overnames, alsmede kapitaalmarkttransacties in deze sector. Bijvoorbeeld, ons researchteam volgt meer dan twintig beursgenoteerde Europese Life Sciences- en Healthcare-bedrijven, wij plaatsen jaarlijks meer dan €100 miljoen aandelenkapitaal van ondernemingen in deze sector bij investeerders, en wij worden gezien als betrouwbaar adviseur in grensoverschrijdende fusies en overnames. Wij zijn in staat deze leidende positie vast te houden dankzij de diepe kennis van onze medewerkers, die als experts gelden in de financiële sector en een wetenschappelijke achtergrond hebben alsmede ervaring in het bedrijfsleven.

Kempen Securities leeft Life Sciences   

Kempen & Co kent deze specialistische sector als geen ander. Onze analisten en handelaren bezetten topposities in internationale ranglijsten en worden hoog aangeschreven voor hun grondige researchanalyses, het verzorgen van hoge kwaliteit uitvoering van aandelenhandel, en het bieden van hoge liquiditeit met een bewezen track record. Wij hebben een uitgebreid netwerk van investeerders en zijn pro-actief in het bouwen van relaties met bedrijven in de sector. Wij bieden wereldwijde toegang tot geselecteerde small- en mid-cap Europese Life Sciences-bedrijven middels actieve research, reguliere sectoroverzichten, road shows en onze jaarlijkse investeerders-conferentie.