Ondernemingen - Kempen & Co Securities
Cliënten

Ondernemingen

Zowel grote beursgenoteerde multinationals als private midmarket-ondernemingen zijn bij Kempen & Co aan het juiste adres. De passie voor ondernemen herkennen onze cliënten in Kempen & Co. 

Wij bieden al onze cliënten de ondersteuning die zij wensen om hun strategische doelen te verwezenlijken. Kempen & Co biedt betrouwbaar, objectief en state-of-the-art advies. 

Dankzij onze specialistische kennis van Benelux Equities, onroerend goed en Life Sciences en ons uitgebreide netwerk in die sectoren behalen wij samen met onze cliënt het beste rendement. Binnen Kempen & Co werken Corporate Finance en Securities nauw samen om beleggers te laten investeren in uw onderneming bij het aantrekken of herplaatsen van kapitaal.

Ondernemerschap

Een belangrijke reden waarom cliënten voor Kempen & Co kiezen is ondernemerschap. Voor veel van onze cliënten is dat wat hen drijft: doen en durven. Beslissingen nemen waar het eigen bedrijf beter van wordt. 

Die passie voor ondernemen herkennen onze cliënten in Kempen & Co. De proactieve ondernemingsgeest die veel van onze cliënten groot heeft gemaakt, is terug te vinden in het hart en de ziel van ons bedrijf. Verder worden onze teamgeest, onafhankelijke positie en onze deskundigheid door onze cliënten geroemd en als uniek beschouwd in de markt.