Profiel Kempen & Co Securities
Over Securities
 

Profiel Kempen & Co Securities

Kempen & Co is net zo oud als de effectenbeurs in Nederland en bestaat al sinds 1903. Maar onze dienstverlening stopt niet bij de grens; wij bedienen cliënten van over heel de wereld, variërend van vermogensbeheerders, pensioenfondsen en verzekeraars tot hedge funds, waaronder nagenoeg alle grootste institutionele beleggers wereldwijd. 

Kempen & Co is de eerste en langstzittende Nederlandse broker in New York en staat voor de top in effectenbemiddeling.

Dankzij onze specialistische kennis van Benelux equities, onroerend goed en life sciences behalen wij samen met onze cliënt het beste rendement. In onze specialisaties behalen we topposities in diverse ranking, zoals de prestigieuze Thomson Reuters Extel Awards. Hieruit blijkt onze kracht als nichespeler in de wereld van de internationale grootbanken. We doen niet alles, maar in alles wat we doen, zijn we een speler van wereldklasse.

 

Research in niches 

 

Kempen & Co heeft in haar aandelenniches de beste researchteams van Europa met de beste ideeën. We geloven niet in onderhoudsresearch maar in ideeën die tot performance leiden.

We volgen zo’n 150 beursgenoteerde ondernemingen in Benelux equities, Europees onroerend goed en Europese life sciences. Onze researchrapporten zijn exclusief en uitsluitend toegankelijk voor onze cliënten, onder meer via onze research website.

Trading

Een excellente executie van orders, daarvoor zorgen de traders van Kempen & Co. Onze onafhankelijkheid speelt daarbij zeker een belangrijke rol. Die onafhankelijkheid in combinatie met een zeer uitgebreid netwerk stelt ons in staat het belang van de cliënt optimaal te dienen als het gaat om marktliquiditeit en het verkleinen van de impact van de markt.