Vastgoed - Kempen & Co Securities
Specialismen

Europese research vastgoed

De vastgoedmarkt is dynamisch. De markt moet de uitdagingen van internationale expansie aangaan en strategieën voor duurzame groei ontwikkelen. Het is een markt voor specialisten.  

Kempen & Co heeft een leidende handelspositie in Europese vastgoedaandelen. Ons Property Researchteam volgt zo’n vijftig Europese vastgoedondernemingen. Het resultaat is dat we inzicht hebben in actuele marktontwikkelingen voor een gedegen investeringsbeslissing.

Thuis in vastgoed

Op het gebied van Europese vastgoedaandelen biedt Kempen & Co de grootste research coverage in de markt. Daarbij staan onze sales-specialisten en -analisten in de top van de internationale rankings. Cliënten vertrouwen op onze grondige analyses, excellente executie, aanbieder van hoge liquiditeit en ons bewezen trackrecord. Bovendien zijn wij het meest actief in corporate access: middels seminars en roadshows brengen we beleggers en beursgenoteerde vastgoedondernemingen in direct contact met elkaar.

Anticiperen op trends

Ondernemingen die in vastgoed investeren, bouw- en vastgoedbedrijven, woningcorporaties maar ook andere bedrijven uit de sector kunnen bij ons terecht. Kempen & Co kan ondernemingen en beleggers helpen om te anticiperen op trends in de onroerendgoedmarkt. Zo helpen wij onze cliënten om hun doelen te verwezenlijken.

We weten exact welke investeringen voor een vastgoedonderneming interessant zijn; welke trends er spelen en – omgekeerd – welke beleggers geïnteresseerd zijn in onroerend goed belangen.

Door onze sectorfocus zijn wij in staat een multidisciplinair team van professionals samen te stellen die de sector van binnenuit kennen. Zo helpen wij ondernemingen om hun mogelijkheden maximaal te benutten en helpen we beleggers om hun beslissingen te baseren op de beste kennis over de markt.