Product Manager Beleggen

Amsterdam

Wat ga je bij ons doen?

Als Product Manager ben jij één van de ‘ketenregisseurs’ voor onze beleggingspropositie. Je primaire verantwoordelijkheid daarbij is:

  • Het afstemmen van onze beleggingspropositie op de klantbehoeften en strategie van de bank.
  • De doorontwikkeling van onze beleggingspropositie, inclusief het realiseren van verbeter- en innovatietrajecten.
  • Het maken van markt- en concurrentieanalyses.
  • Het bewaken van een goede afstemming tussen de verschillende stakeholders in de keten.
  • Het meewerken aan de doorontwikkeling van de proposities voor vermogensbeheer, beleggingsadvies en zelf beleggen.
  • Deelname aan ad hoc beleggings-gerelateerde projectgroepen.

Herken jij je in ons profiel?

Je hebt een HBO of academisch werk- en denkniveau en minimaal 7 jaar relevante werkervaring. Je bent beleggingsinhoudelijk sterk onderlegd en hebt praktijkervaring met de concepten vermogensbeheer, beleggingsadvies, of zelf beleggen. Je kent het speelveld waarop Van Lanschot acteert en bent in staat om strategische en commerciële wensen te vertalen naar praktische en houdbare oplossingen. Met je enthousiasmerende en doortastende persoonlijkheid en je kennis van beleggen, systemen en processen ben je de natuurlijke ‘regisseur’ voor de verschillende stakeholders in de organisatie. Je neemt proactief eigenaarschap van de procesketen en initieert en realiseert daarbij ook zelf doorlopend verbeteringen in onze propositie. Je bent sterk resultaat-georiënteerd, ‘hands-on’ en voelt jezelf thuis in een multidisciplinaire en ondernemende omgeving.

Onze organisatie

Het verhaal van Van Lanschot Kempen is een boeiend verhaal. Het is een verhaal over mensen die durven. Actieve mensen, intelligente doeners. Een verhaal over mensen die verwachtingen overtreffen, verantwoordelijkheid nemen, de kansen die ze zien goed overwegen en daarna verzilveren. Mensen die ondernemen en altijd passie tonen voor hun werk. Zulke mensen krijgen bij ons alle kansen. Bij ons gebeurt het.

We zijn een gespecialiseerde en onafhankelijke Wealth Manager, die zich richt op het behoud en de opbouw van vermogen voor onze klanten. Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot, EVI, Kempen Capital Management en Kempen & Co hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, kennis en ervaring. 

Wat bieden we je?

Ben jij in staat om, samen met je collega’s, de beleggingspropositie van Van Lanschot Kempen klaar te stomen voor de toekomst? Combineer jij een strategische visie op de markt voor beleggingsadvies met een praktische, ‘hands-on’ benadering? Durf jij verantwoordelijkheid te nemen, krijg jij zaken in beweging en ben je in staat initiatieven succesvol af te ronden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De afdeling

De afdeling Solutions Management is verantwoordelijk voor beleggingspropositie van Van Lanschot Kempen. Samen met verschillende interne belanghebbenden dragen wij zorg voor een kwalitatief hoogstaande en goed gepositioneerde beleggingsdienstverlening en hierop afgestemde interne processen. Als ‘ketenregisseurs beleggen’ opereren wij op het snijvlak tussen commercie, financiële markten en de interne organisatie. Wij bewaken het speelveld waarin Van Lanschot Kempen met haar beleggingsdienstverlening opereert, en initiëren en regisseren doorlopend verbeteringen in onze beleggingsdienstverlening ten behoeve van onze klanten.

Ben je geïnteresseerd?

Voor vragen over de vacature, kun je contact opnemen met Tanja Schraders via t.schraders@vanlanschotkempen.com


Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.