Junior/Medior secretaris Beleggingsfondsen

Amsterdam

Wat ga je bij ons doen?

Wij zijn op zoek naar een junior of medior secretaris Beleggingsfondsen voor 24 uur per week. In die rol ben je een spin in het web tussen de verschillende afdelingen van KCM en de diverse externe dienstverleners zoals de hierboven genoemde. Fund Governance is een belangrijk aandachtsgebied voor je. Zo coördineer je de vergaderingen van de Raad van Toezicht en de aandeelhoudersvergaderingen van de Kempen fondsen. Je bent verantwoordelijk voor het actueel houden van handtekeningenlijsten, volmachten en beheert de inschrijvingen in de kamer van koophandel van KCM en al haar fondsen. Tezamen met collega’s van Product Management en interne juristen draag je zorg voor de totstandkoming en vastlegging van (juridische) documentatie en besluitvorming en zorg je ervoor dat de kamer van koophandel over de meest recente informatie beschikt. Je coördineert de informatieverzoeken van externe partijen met wie wordt samengewerkt voor de vermogensbeheeractiviteiten en houdt de externe communicatie alsook het contractenbestand bij.

Deze afwisselende functie kent een grote verscheidenheid aan werkzaamheden en projecten op het gebied van in- en extern toezicht en ondersteuning op juridisch en organisatorisch vlak en biedt je de mogelijkheid om je snel tot een specialist op deze terreinen te ontwikkelen.

Herken jij je in ons profiel?

Kempen is ondernemend, energiek en dynamisch. Wij zijn op zoek naar mensen die floreren in een professionele organisatie met korte lijnen en elke dag het verschil maken in een veeleisende en veranderende omgeving. Idealiter heb je ervaring met en kennis van beleggingsfondsen, bijvoorbeeld opgedaan bij een fondsaanbieder, toezichthouder of fonds dienstverlener. Denk je dat je bij ons past en wil je de uitdaging aangaan?

Check dan je profiel:
Een enthousiaste kandidaat met 2-5 jaar relevante werkervaring:

  • Je beschikt over een HBO/WO opleiding, bijvoorbeeld in een economische of juridische richting;
  • Je bent hands-on en pragmatisch en je CV getuigt van drive en ondernemerschap;
  • Je werkt zelfstandig, bent accuraat, kunt goed organiseren en bent stressbestendig;
  • Je communiceert makkelijk en spreekt tenminste Nederlands en Engels. Ook je schriftelijke vaardigheden zijn goed;
  • Je hebt affiniteit met vermogensbeheer, beschikt over juridische affiniteit en hebt bij voorkeur (basis)kennis over toezichtrechtelijke aspecten van beleggingsfondsen;
  • Je bent inzetbaar voor 24 uur per week.

Onze organisatie

Bij Kempen Capital Management (KCM) heerst een open cultuur waarin jonge talenten voortdurend de kans krijgen om snel impact te hebben. KCM biedt uitdagingen aan financiële professionals met lef en ambitie, een nuchtere kijk op zaken en het vermogen om tegengas te geven op directieniveau. Zulke mensen krijgen bij ons alle kansen. KCM is onderdeel van Kempen & Co, op haar beurt onderdeel van de Van Lanschot Kempen Groep. Met meer dan 100 jaar ervaring is Kempen & Co uitgegroeid tot een leidende zakenbank die gespecialiseerd is in vermogensbeheer, corporate finance, effectenbemiddeling en private equity. Wij zijn excellent in onze dienstverlening en daar zijn we trots op!

Deze trotsheid kenmerkt ook onze cultuur, wij staan voor wat we zeggen, de cliënt staat voorop en wij willen de beste zijn in wat we doen!

Informatie afdeling

KCM is een beleggingsboutique, opererend vanuit Amsterdam, Londen en Edinburgh. Wij richten ons op een aantal beleggingsspecialisaties: small caps, onroerend goed aandelen, hoog dividendstrategieën, vastrentende strategieën en het selecteren van de beste hedge en private equity fondsen. Daarnaast bieden wij Fiduciair Management aan pensioenfondsen en verzekeraars.

De afdeling Product Management is betrokken bij de lancering van KCM’s beleggingsfondsen in Nederland en Luxemburg en zorgt ervoor dat deze kunnen worden aangeboden aan beleggers in Nederland en in diverse Europese landen. De afdeling verricht daartoe diverse werkzaamheden zoals het opstellen en actualiseren van aanbiedingsdocumenten in diverse talen, half- en jaarverslagen en verzorgt de informatievoorziening over Kempen’s fondsen naar websites en internationale databanken. Daarnaast organiseert de afdeling aandeelhoudersvergaderingen van de Kempen fondsen en coördineert het de Raad van Toezicht vergaderingen.

De afdeling onderhoud daartoe contact met een grote verscheidenheid aan interne- en externe dienstverleners, toezichthouders in binnen- en buitenland, fondsdistributeurs, accountants, fiscalisten en internationale databanken, terwijl binnen de Van Lanschot Kempen Groep intensief wordt samengewerkt met de vele afdelingen die betrokken zijn bij de beleggingsfondsen van Kempen, zoals Project Management, Portfolio Management, Operations, Sales en Finance.

Wat bieden we je?

Zodra je bij ons komt werken, dagen we je uit om echt het verschil te maken. Daar staat natuurlijk een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden tegenover. Kempen & Co is gericht op mensen. Wij bieden mensen kansen en als je deze weet te pakken zijn er volop carrièremogelijkheden. Met een goed salaris, beoordelingstoeslag, 13e maand en een professionele werkomgeving, waarin persoonlijke en vakinhoudelijke opleidingsmogelijkheden centraal staan, willen wij bijdragen aan een goede werkomgeving. Verder bieden wij jou een collectief pensioen, collectieve ziektekostenverzekering, reiskostenvergoeding of OV-jaarkaart.

Ben je geïnteresseerd?

Enthousiast geworden? Gebruik dan de button 'solliciteer'. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? We vertellen je graag meer.


Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.