Campus Recruiter Kempen

Amsterdam

Wat ga je bij ons doen?

Ambitieuze jonge, talentvolle studenten en aanstormende managers van de toekomst: bij Kempen zoeken we talent met affiniteit voor finance. En die zoektocht naar talent begint bij de zoektocht naar onze nieuwe campus recruiter. Met jouw ervaring ben jíj de campus recruiter die stagiairs, junioren en trainees voor de Kempen organisatieweet te vinden en te binden.

Wat ga jij doen?
Dat bepaal je voor een groot deel zelf. Vanuit jouw expertise ga jij richting geven aan campus recruitment voor Kempen Merchant Bank en Kempen Capital Management. Trainees, talenten, young professional; jij bepaalt samen met de business wat, wanneer en hoe.

Jouw expertise? Talent is overal. Jij weet waar je getalenteerde junioren en trainees moet zoeken. Je kent de trends op het gebied van inhouse-dagen, events en weet welk netwerk, technologie en persoonlijkheid nodig is om talent te werven en te behouden. Thema’s waar je mee dealt zijn diversiteit en werven van internationals.

Tegelijkertijd weet je hoe je ons graduate recruitment naar het hoogste niveau kunt tillen. Je trekt de kar als je:

 • een netwerk opbouwt aan: interne ambassadeurs en hiring managers, studie-/studentenverenigingen, universiteiten, hogescholen en samenwerkingspartijen.
 • inhouse-dagen en events coördineert.
 • datagedreven werkt, na verloop van tijd weet jij ons met deze data te adviseren over welke tools, samenwerkingen en werving strategieën waardevol zijn.
 • een talentpool opbouwt met getalenteerde, potentiële stagiairs en trainees en hier contact mee onderhoudt voor eventuele toekomstige rollen

Herken jij je in ons profiel?

Jouw enthousiasme over ons merk Kempen spat van al jouw communicatie af. Niet alleen bij face-to-face-gesprekken, ook online weet jij hoe je jouw doel en doelgroep bereikt. Met jouw nauwkeurigheid en gevoel voor planning en organisatie ontsnapt er niets aan jouw aandacht. Of jij nu op de voorgrond treedt met je team of zelfstandig aan de gang gaat, jij voelt je sowieso thuis. En we willen meer, denk hierbij aan:

 • een afgeronde hbo-opleiding of academische opleiding.
 • zo’n 2 jaar ervaring in (commerciële) werving en selectie binnen of buiten de financiële sector.
 • Toegevoegde awesomeness

Onze organisatie

Van Lanschot Kempen is gespecialiseerd in de toekomst. Al sinds 1737. Met merken als Kempen, Van Lanschot en Evi vertalen we onze historie naar de wereld van nu. Binnen deze rol zal jouw focus met name liggen op de Kempen organisatie, al meer 100 jaar een leidende zakenbank die gespecialiseerd is in vermogensbeheer (Kempen Capital Management), corporate finance, effectenbemiddeling (Kempen Securities) en private equity.

Over Kempen

Kempen staat voor het leveren van de hoogste waarde voor haar klanten. Dit doet Kempen door al haar talenten in te zetten en te ontwikkelen op specifieke gebieden zoals biotechniek of vastgoedbedrijven of duurzaamheid binnen investeringsvraagstukken te waarborgen. Kempen bestaat uit Kempen Merchant Bank en Kempen Capital Management, samen zo’n 450 collega’s.

Wat bieden we je?

Binnen van Lanschot Kempen vinden we je ontwikkeling belangrijk. We bieden volop mogelijkheden om je te ontwikkelen op zowel vakinhoudelijk als op persoonlijk gebied. Daarnaast moedigen we je aan om daadwerkelijk verschil te maken, zie je kansen voor jezelf of voor ons? Dan krijg je de ruimte om dit verder te ontdekken.

Verder bieden wij:

 • Een fulltime maandsalaris tussen de €2800 en €3500 bruto per maand (afhankelijk van ervaring) plus 13e maand
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een OV kaart en 27 vakantiedagen.
 • Een gevarieerd en uitgebreid trainings- en opleidingsplatform.
 • Een team met collega’s die allemaal beschikken over dezelfde drive en creativiteit.
 • Veel verantwoordelijkheid, korte lijnen en grote mate van autonomie.
 • Gezamenlijke lunches, inspirerende werkomgeving en uiteraard laptop en telefoon.
 • Een eigenwijze omgeving met lef en durf waar je het verschil kan maken!

Ben je geïnteresseerd?

Wordt ons verhaal jouw verhaal? Als je ervoor klaar bent samen met ons echt het verschil te maken, dan leren we je graag kennen. Vertel ons met jouw (korte) motivatiebrief en cv waarom jij de Campus Recruiter bent die bij ons past (of wij bij jou). Natuurlijk het liefst zo snel mogelijk want we kunnen niet wachten je te ontmoeten.

Toch nog iets meer weten over deze vacature? Ingrid Bosch, van het team Talent Attraction, weet vast en zeker het antwoord op jouw vraag. Je kunt mailen naar i.bosch@vanlanschotkempen.com of bellen via 06 – 233 90 523.

(Werving- en selectie)bureau? Je hoeft ons niet te benaderen, als we je nodig hebben, dan weten we je te vinden.


Solliciteer

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.