Internship Global Property Research

Amsterdam

Job description

Een stage bij GPR is in eerste instantie bedoeld om kennis te maken met de financiële wereld in het algemeen. Daarbij zal de focus liggen op beursgenoteerde aandelen in de sectoren vastgoed en infrastructuur, en voornamelijk de benchmarking van deze beleggingen. Je werkt als stagiair direct mee in een team en houdt je bezig met het onderhouden en ook het creëren van GPR's benchmarks. Daarnaast onderhoud je contacten met relevante ondernemingen evenals met (internationale) institutionele beleggers. Door de vele ontwikkelingen bij GPR zijn er veel verschillende projecten waar een actieve deelname wordt verwacht.

Who are we looking for?

We zijn op zoek naar een student die in de eindfase van zijn/haar academische studie zit, bij voorkeur een economische/financiële studie. Wij zoeken een ondernemende, gedreven kandidaat die klantgericht is. Andere belangrijke competenties zijn analytisch vermogen, zelfstandigheid en handigheid in het werken met Excel. Denk je dat je bij ons past en wil je de uitdaging aangaan?

Check dan je profiel:

  • WO Masterfase;
  • Uitstekende studieresultaten;
  • Kennis en handigheid in Excel;
  • Aantoonbare affiniteit met financiële wereld.

Company information

What do we offer?

Wij bieden een uitstekende en betrokken begeleiding tijdens jouw stageperiode. Door persoonlijke begeleiding zorgen wij dat jij tijdens jouw stageperiode goede kansen krijgt. Als je deze weet te pakken dan kan Global Property Research een mooie opstap zijn naar een eerste baan! Wij investeren in onze professionals en staan voor onze mensen. Dit begint bij onze stagiaires die wij hoog in het vaandel hebben.

Interested?

Solliciteer dan nu! Mocht je nog meer informatie of vragen hebben dan kan je contact opnemen met onze recruiters via talent@vanlanschotkempen.com


Apply