Stagiairs


Leer tijdens een stage bij Kempen de organisatie maar ook jezelf kennen! Als stagiair word je meteen betrokken in het team en krijg je persoonlijke begeleiding. Kempen kent een open cultuur waarin jonge talenten voortdurend alle kans krijgen om snel impact te hebben. Als je deze kansen weet te pakken dan kan een stage bij ons een mooie opstap zijn naar een eerste baan! Wij investeren in onze professionals en staan voor onze mensen. Dit begint bij onze stagiairs, die wij hoog in het vaandel hebben.

 
Dus:
- ben jij wo eind bachelor, zit je in de masterfase of ben je net afgestudeerd wo;
- heb je affiniteit met de financiële wereld;
- ben je ambitieus en leergierig;
- ben je analytisch en communicatief sterk;
- ben je een teamplayer?


Dan leren wij je graag kennen! 

 

Marie Louise Thijssen

Mijn naam is Marie Louise Thijssen en ik ben verantwoordelijk voor de invulling van alle junior- en stagevacatures bij Kempen.


+31 20 348 9454
MarieLouise.Thijssen@kempen.nl  

OPENEN

Collega’s

 

Janine Whittington

OPENEN  
 

Nic Tesser

OPENEN  

Cultuur bij Van Lanschot Kempen

Cornelis van Lanschot legde in 1737 in 's-Hertogenbosch het fundament voor het huidige beursgenoteerde bankiershuis. Op 22 juli 1737 boekte hij zijn eerste inkopen voor zijn handel in koloniale waren in zijn 'Ontfangboek'. Hiermee begint de officiële geschiedenis van Van Lanschot. Van Lanschot is hiermee de oudste onafhankelijke bank van Nederland.

Vanaf het moment dat Arines Kempen zich op 1 juli 1903 vestigt als zelfstandig commissionair in effecten tot aan de dag van vandaag is het een verhaal over ondernemerschap en oog voor talent. Wanneer in 1903 de Beurs van Berlage haar deuren opent om onderdak te bieden aan alle beurshandel in Nederland, ziet Kempen zijn kans schoon en begint een effectenbedrijf. Kempen & Co is daarmee net zo oud als de beurs in Nederland.

Op 7 september 2006 doet Van Lanschot een bod op Kempen & Co. De directie en de Raad van Commissarissen van Kempen & Co steunen het bod en bevelen het aan bij hun aandeelhouders. Met deze voorgenomen overname gaan twee banken samen die elkaar goed aanvullen in hun producten- en dienstenpakket. Vanaf 2 januari 2007 is Kempen & Co een zelfstandig onderdeel van Van Lanschot Bankiers. Sinds 19 december 2016 gaat Kempen & Co verder als beleggingsonderneming onder Van Lanschot Bankiers.

Wij zijn een gespecialiseerde en onafhankelijke wealth manager, die zich richt op het behoud en de opbouw van vermogen voor klanten. Van Lanschot is de oudste onafhankelijke bank van Nederland. Onze ruim 275 jaar rijke historie vormt het fundament voor de huidige bank: een stevige basis voor de toekomst. Het hoofdkantoor van Van Lanschot is gevestigd in
's-Hertogenbosch en van Kempen in Amsterdam.

Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen & Co hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, gespecialiseerde kennis en ervaring.

Sinds juli 2017 zijn wij verder gegaan onder de naam Van Lanschot Kempen!
 

 Lees meer