Young Professionals

Is je bul binnen en ben je er klaar voor om de uitdaging  aan te gaan samen met andere financiële professionals? Of heb je enkele jaren ervaring en ben je op zoek naar een nieuwe omgeving? Dan ben jij als young professional bij Kempen aan het goede adres. Wij willen young professionals de kans geven een mooie carrière tegemoet te gaan in de financiële sector. Door het verschil te willen maken, kan jij het verschil maken. Wij zoeken young professionals met lef en ambitie, die het vermogen hebben  om tegengas te geven op boardroomniveau.

 
Wat kan Kempen jou bieden?
- Persoonlijke ontwikkeling: trainingen als Business English, Persoonlijk presenteren & profileren  en Timemanagement.
- Professionele ontwikkeling: van CFA tot DSI en van valuation classes tot NIBE.
- Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je hebt veel in eigen hand. Hoe nieuwsgieriger en initiatiefrijker jij bent, hoe meer er mogelijk is voor jou. Dit betekent dat jij voor een groot deel in charge bent voor de invulling van je eigen functie.
- Een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden, met een marktconform salaris, een beoordelingstoeslag, 13e maand, trainingen, 27 vakantiedagen, een collectief pensioen en ziektekostenvergoeding, reiskostenvergoeding/NS-businesskaart.
- Een fulltime  baan.
- Een gezellige vrijdagmiddagborrel in ons café met uitzicht over de stad.
- Jaarlijkse activiteiten voor Young Kempen.

Dus :
- ben jij wo afgestudeerd en heb je 0 tot 5 jaar werkervaring;
- heb je affiniteit met de financiële wereld;
- ben je ambitieus en leergierig;
- analytisch en communicatief sterk;
- een teamplayer?

Dan leren we je graag kennen!
 

 

 

Marie Louise Thijssen

Mijn naam is Marie Louise Thijssen en ik ben verantwoordelijk voor de invulling van alle junior- en stagevacatures bij Kempen.


+31 20 348 9454
MarieLouise.Thijssen@kempen.nl  

OPENEN

Collega’s

 

Joris Valks

OPENEN  
 

Marle Vissenberg

OPENEN  

Cultuur bij Van Lanschot Kempen

Cornelis van Lanschot legde in 1737 in 's-Hertogenbosch het fundament voor het huidige beursgenoteerde bankiershuis. Op 22 juli 1737 boekte hij zijn eerste inkopen voor zijn handel in koloniale waren in zijn 'Ontfangboek'. Hiermee begint de officiële geschiedenis van Van Lanschot. Van Lanschot is hiermee de oudste onafhankelijke bank van Nederland.

Vanaf het moment dat Arines Kempen zich op 1 juli 1903 vestigt als zelfstandig commissionair in effecten tot aan de dag van vandaag is het een verhaal over ondernemerschap en oog voor talent. Wanneer in 1903 de Beurs van Berlage haar deuren opent om onderdak te bieden aan alle beurshandel in Nederland, ziet Kempen zijn kans schoon en begint een effectenbedrijf. Kempen & Co is daarmee net zo oud als de beurs in Nederland.

Op 7 september 2006 doet Van Lanschot een bod op Kempen & Co. De directie en de Raad van Commissarissen van Kempen & Co steunen het bod en bevelen het aan bij hun aandeelhouders. Met deze voorgenomen overname gaan twee banken samen die elkaar goed aanvullen in hun producten- en dienstenpakket. Vanaf 2 januari 2007 is Kempen & Co een zelfstandig onderdeel van Van Lanschot Bankiers. Sinds 19 december 2016 gaat Kempen & Co verder als beleggingsonderneming onder Van Lanschot Bankiers.

Wij zijn een gespecialiseerde en onafhankelijke wealth manager, die zich richt op het behoud en de opbouw van vermogen voor klanten. Van Lanschot is de oudste onafhankelijke bank van Nederland. Onze ruim 275 jaar rijke historie vormt het fundament voor de huidige bank: een stevige basis voor de toekomst. Het hoofdkantoor van Van Lanschot is gevestigd in
's-Hertogenbosch en van Kempen in Amsterdam.

Onze kracht zit in de bijzondere en sterke relatie die onze gevestigde namen Van Lanschot en Kempen & Co hebben met particuliere en institutionele klanten. Private Banking, Asset Management en Merchant Banking zijn de gebieden waarin we excelleren en waarin wij ons onderscheiden met persoonlijke aandacht, gespecialiseerde kennis en ervaring.

Sinds juli 2017 zijn wij verder gegaan onder de naam Van Lanschot Kempen!
 

 Lees meer